PRIVREDA

TISACOOP D.O.O. Kanjiža

"TISACOOP" D.O.O.
Kanjiža

Grafička radnja FOTOGRAFIKA Kanjiža

Grafička radnja "FOTOGRAFIKA"
Kanjiža

Informatičke usluge INFOTEXT  Kanjiža

"INFOTEXT" Informatičke usluge
Kanjiža

Grafička radnja "FOTOGRAFIKA" Kanjiža

Kontakti

24420 KANJIŽA
Radnička 55.
Vojvodina, Srbija
Tel.: +38124/874-412;
E-mail: fotografika1@ahoo.com
Link: http://www.fotografika.rs

Grafička radnja FOTOGRAFIKA Kanjiža

Grafička radnja FOTOGRAFIKA osnovana 1987 godine kao mala samostalna porodična zanatska radnja. Prva privatna fotokopirnica i sito štamparija u gradu Kanjiža. Usavršavanjem znanja i uvođenja novih tehnika štampanja, FOTOGRAFIKA prerasta u grafičku radnju sposobna da kvalitetno štampa na različitim materijalima, koja u svom asortimanu usluga pruža:


štampanje pozivnica,

vizit kartica,

upaljača,

hemojskih olovaka Tampon štampom.

štampanje majica sito štampom na osmobojnom Karuselu.

Ofset štampa brošura, knjiga, prospekata, razglednica i blokovske robe.


Bave se i domaćom radinošću koja se isključivo oslanja na tradiciju starih zanata, drukovanje - pripreme materija za ručni vez. Izrađuju ručne radove ručnim vezom. Odnedavno rade i sublimacionu štampu i izradu suvenira. U neposrednoj blizini se nalazi Banja Kanjiža. Grad tišine i zdravlja, zelena oaza i jedinstveni biser Vojvodine - opština Kanjiža i istoimeni varoš kao njen centar, nalazi se na desnoj obali reke Tise, na severu Vojvodine uz granicu sa Mađarskom.


Kao pogranično područje ova opština ima ulogu najprometnijih vrata za ulaz i izlaz ka Srednjoj Evropi preko drumskog graničnog prelaza Horgoš i rečnog graničnog prelaza u Kanjiži. Smeštaj je moguć u okviru "Banje Kanjiža***": u hotelu "Aquamarin" ***, stacionaru "Abella" , u savremeno uređenim privatnim objektima: garni hotelu "Lupus"*** i hotelu "Aqua Panon"** koji su u bliskoj saradnji, a i fizički toplom vezom spojeni sa Banjom. Kanjiža, pored toga što uživa ugled renomiranog banjskog lečilišta, raspolaže sa jednom od najlepših plaža u Potisju. Bogato kulturno nasleđe i raznovrsna manifestaciona ponuda obezbeđuju sadržajan boravak gostiju.

"INFOTEXT" Informatičke usluge Kanjiža

Kontakti

24420 KANJIŽA
Pijačni trg.1..
Vojvodina, Srbija
Servis.:
+381-63-7794-164
Komercijala:
+381-69-629-726
infotext.str@gmail.com
www.infotext-online.com

INFOTEXT-ONLINE Kanjiža

USLUGE

- računarska dijagnostika i priprema planova investicija u vezi razvoja informatičkih delatnosti

- modeliranje i izrada poslovne računarske mreže ( Intranet sistemi za preduzeća )

- servisiranje hardvera, softvera, aktivnih i pasivnih mrežnih uređaja

- internet prezentacije na sve uređaje za mala, srednja i velika preduzeća

- onlineaplikacije ( specijalni internet programi, elektronski katalozi, poslovne evidencije, baze podataka, online marketing programi )

- internet prodavnice na sve uređaje ( mobil, tablet, LCD monitor, SmartTv i na projektore )

"TISACOOP" D.o.o. Kanjiža

TISACOOP Kanjiža

Kontakti

24420 KANJIŽA
Put Narodnih Heroja br. 6.
Vojvodina, Srbija
Tel: +38124/873-099;
E-mail: exp-imp@@tisacoop.rs
Link: http://www.tisacoop.rs

Preduzece za spoljnu i unutrašnju trgovinu "Tisacoop" d.o.o. je osnovano 1990 godine. Preduzece se nalazi na severu Srbije u industrijskoj zoni grada Kanjiže. Nova upravna zgrada sa magacinima i hladnjacama režima hladenja od -18C do +5C se nalazi na pogodnoj lokaciji za dalje investicije i proširenja. Osnovna delatnost "Tisacoop" je uvoz prehrambenih proizvoda iz Madarske kao i ostalih zemalja Evropske Unije i njena distribucija po zemlji sopstvenim hladnjacama.


Sa uspešnim, mladim timom preduzece radi na uvodenju standarda EN ISNO 22000 i HACCP sistemom upravljanja kvalitetom. Najznacajnije proširenje delatnosti preduzeca obeležava pocetak izvoza prehrambenih i konditorskih proizvoda iz Srbije za Republiku Madarsku. Iz široke lepeze prehrambenih proizvoda posebno izdvajaju: -panirane punjene proizvode od cureceg mesa, smrznuti cureci bataci, grudi i krila, mleveno curece meso, parizeri od živinskog i svinjskog mesa, šunke, kobasice, viršle, jetrene paštete, dimljene curece batake, originalne Pick zimske salame, Trapist sireve, Karavan sireve, topljene sireve u okrugloj kutiji kao i biljne sireve, konzervirane nareske i paštete, priloge supama, torte, kesten pire i najcuvenija kvalitetna madarska vina.


Kupce redovno i ambulantno snabdevaju na teritoriji cele naše zemlje, koristeci modernu logistiku zatvorenog lanca sa savremenim hladnjacama, o efikasnosti govori cinjenica da su stalni partneri najznacajniji trgovinski lanci i kuce u Srbiji, kao što su: "Mercator", "Metro Cash&Carry","Delta Maxy" sa svojim "Tempo" objektima,"Univerexport", "KTC", "Tuš trade", DIS, Valdi. Cilj preduzeca je da svojim potrošacima, u veoma promenljivom poslovnom okruženju, na bezbedan nacin u stalnom kontinuitetu obezbedi i distribuira prehrambene proizvode vrhunskog kvaliteta držeci se etickih nacela poslovanja. Žele da potrošace u Srbiji upoznaju sa širokom lepezom proizvoda od curetine, koje su vec dobro poznati širom Madarske, i da upoznaju drage sadašnje i buduce kupce sa zdravim i ukusnim preradevinama od curetine.


Tokom dvadeset godina bitisanja uspeli su svojim asortimanom proizvoda osvojiti veliki broj potrošaca narocito u svim vecim gradovima Srbije, cije trpeze krase ukusni i vrhunsko kvalitetni madarski specijaliteti specificnog ukusa i mirisa. Cilj preduzeca je da svi gradani prepoznaju zdravu stranu curetine, koja obezbeduje neophodnu enegiju, vitamine i aminonske kiseline za svakodnevno funkcionisanje ljudskog organizma, sadrži nizak holesterol, a pored ovih vrednosti jako je ukusna i preporucuje se svima bez obzira na starosnu dob jer je pre svega zdrava i neodoljiva. ….Delikatesno iz Madarske... Preduzece TISACOOP u okviru svoje delatnosti, neprekidno se trudi da na domacem tržištu, zadobije vodecu poziciju. Radi obezbedenja konstantnog kvaliteta naših usluga, proizvoda, tržišnog poslovanja i zadovoljavanja potreba kupaca uveli su veoma efikasan sistem upravljanja kvalitetom.


Radi ispunjavanja navedenih ciljeva uprava TISACOOP d.o.o. je odredila sledeca osnovna nacela i standarde rada, poslovanja: Na polju veleprodaje prehrambene robe primenjuju i stalno razvijaju EN ISO 9001:2008, EN ISO 22000:2005, IFS standarde i HACCP sistem upravljanja kvalitetom. Sa svim kupcima se trude da izgrade dugorocnu, lojalnu i obostrano korisnu saradnju. Zbog toga su u stalnom kontaktu sa kupcima da bi se informisali o svim njihovim potrebama za proširenje asortimana i predstavili unapredenja u poslovanju Kompanije.


Kvalitet usluga obezbeduju fleksibilnim upravljanjem potreba kupaca, kontrolom rada, pracenjem kritika i predloga partnera i njihovom primenom u radu, pridržavajuci se pravila usvojenih standarda. Zaposleni obavljaju svoje poslove na nivou standarda korporativne kulture sa ciljem zadovoljenja potreba kupaca i poslovnih partnera. Kao osnovu za rad smatraju kvalitetno i efikasno obavljanje radnih zadataka. TISACOOP d.o.o. se obavezuje da aktivno ucestvuje u formiranju i primeni navedenih nacela i standarda preduzeca radi održavanja uspešnosti i konkurentnosti Kompanije, kao i zadovoljavanja potreba kupaca. Žele da izgrade dugorocne, lojalne poslovne odnose sa dobavljacima koji se poistovecuju sa ciljevima preduzeca.


Novi brend "Delikatesno, iz Madarske" obuhvata i nekoliko vrsta parizera od kojih preporucujemo parisku kobasicu od cureceg mesa sa paprikom i sa sirom, dimljenu curecu parisku kobasicu, cureca prsa i karabatak u omotu pa i curecu viršlu. Tradicionalno dobar ukus cini ih idealnima za meduobroke, a dostupne su u svim vecim marketima šire Srbije. Poznato je da curece meso povoljno utice na ljudski organizam jer sadrži preko potrebne amino kiseline, a mala kolicina masti cini ga prihvatljivim cak i osobama koje su na dijeti. Zato cureci narezak "Delikatesno, iz Madarske" preporucuju svima koji umeju da uživaju u dobrom ukusu i aktivnom životu. Clanovi ove porodice su i polupripremljeni panirani proizvodi od cureceg mesa Cureci Cordon Bleu, Fašir od cureceg mesa, Curece grudi punjene sirom, Tref-karo i Curece tašnice sa sirom i curecom kobasicom koje se proizvode po najvišim evropskim standardima kvaliteta, ukusom su prilagodeni zahtevima tržišta.

U zadnje vreme delatnost firme je proširena na distribuciju kvalitetnih madarskih vina, sa ciljem da se krajnji potrošac može upoznati sa vrhunskim ukusom te regije jer narodna izreka "dobro vino, dobro zdravlje" u Madarskoj važi više no bilo gde u svetu! U specijalitete madarske kuhinje odlicno se uklapaju poznata madarska vina. Svaka pokrajina u Madarskoj ima vina sa specificnim ukusom i mirisom, a za najbolje smatra se tokajsko vino (iz okoline grada Tokaj), koje je zaista nešto posebno. Ovo vino nazvano " vino kraljeva i kralj vina" može da bude suvo ili slatko, ali necete pogrešiti bilo koje da popijete. Poznato je i crveno vino egri bikaver iz okoline grada Eger. Proizvodi se mogu naci:


U Tisacoop prodavnici:

HUNGARIKUM CENTAR, Beograd,

Vracar 11000,

Makenzijeva 30.

http://www.hungarikumcentar.rs


U hiper-, mega- i supermarketima Srbije: Angropromet, DIS, Idea, KTC, Lurdy, Maxi, Mercator, Metro, Roda, Sentapromet, Tempo, Trgopromet, Tuš, Univerexport, U maloprodajnim objektima šire Srbije