HOTELI - APARTMANI - PANSIONI

Gostinska kuća Ana - Senta

Gostinska kuća "Ana"
Senta

Art Garni Hotel - Kanjiža

Art Garni Hotel ***
Kanjiža

Hotel AQUA PANON  Kanjiža

Hotel "AQUA PANON" ****
Kanjiža

Prenoćište Family Kanjiža

Prenoćište Family***
Kanjiža

Hotel Novi Sad

Hotel "Novi Sad"
Novi Sad

Gostinska kuća "Ana" - Senta

Kontakti

24400. SENTA
Mikloša Radnotija 46.
Vojvodina, Srbija 
Tel.: +381-64/19-38-238
E-mail: info@ana-panzio.com
Link: http://www.ana-panzio.com

Gostinska kuća

Senta se nalazi na severnom delu Srbije, odnosno Autonomne Pokrajne Vojvodine, 42 km južno od srpsko-mađarske granice, na desnoj obali reke Tise. U opštini koja se prostire na 283,5 km2 živi 26000 stanovnika. Opštini Senta pripadaju četiri sela: Gornji Breg, Bogaraš, Tornjoš i Kevi. U gostinjskoj kući Ana čeka vas seoska atmosfera i kvalitetna usluga. Četiri, prijatno uređene sobe (2 trokrevetne, 2 dvokrevetne) sa sopstvenim kupatilom, zajedničkom čajnom kuhinjom, kablovskom televizijom i neograničenim korišćenjem interneta stoje na raspolaganju gostima.


Gostinska kuća je odličan izbor za porodice, društvo, predstavnike firmi za odmor i za zabavu. U gostinjskoj kući Ana podrum vina pruža domaći ambijent gostima i prijatne trenutke za susrete bliskih prijatelja. Za naše goste nudimo tematske vikende: Seoske svadbe, Seoski svinjokolj, vikend Senćanske bitke u senci istorije- sa fakultativnim programima (plovidba na Tisi, poseta etno kuće,kuće starih zanata, vožnja fijakerom). Bašta gostinjske kuće Ana pruža prijateljsko, rustikalno okruženje za održavanje raznih porodičnih svečanosti,bilo da je reč o rođendanu, maturi, prve pričesti, školskoj godišnjici. Udobno dvorište pansiona otpremljeno je za 30 osoba sa roštiljskom kuhinjom, te ambijent pruža pravi izbor za udoban boravak. Senta i njena okolina, Gornji Breg i Čoka su krajolik vinograda i vočnjaka. Vinski podrum pansiona Ana nudi udoban i ugodan prostor za sedenje 10-12 gostiju za degustaciju vina, rakije, za obroke i dobar razgovor. Sveža, gotovo konstantna temperatura podruma zimi i leti pruža pravo osveženje za sve goste.


http://www.ana-panzio.com/sh/galerija

Art Garni Hotel *** - Kanjiža

Kontakti

24420 KANJIŽA
Glavni trg 9.
Vojvodina Srbija
Telefon/fax: +381(0)24/415-03-70 +381/0244150371
E-mail: arthotel@kanjiza.rs
Link: http://www.arthotel.rs.

Art Garni Hotel - Kanjiža

Poštovani !

Sa ponosom Vam predstavljamo naš i Vaš garni hotel „Art“***, koji se nalazi u ekskluzivnom delu Kanjiže, u krugu kulturnih ustanova grada. Garni hotel „Art“*** raspolaže sa 9 komfornih soba i 3 vrhunski opremljena apartmana. Enterijer je u svakoj sobi i apartmanu drugačiji, odišu visokim stilom i jedinstvenim uređenjem, tako da svaki Vaš novi dolazak i boravak u hotelu može da bude kao prvi. Zajednička prostorija za odmor predstavlja i mesto susreta, ali i mesto gde ćete moći da potražite svoj mir i spokoj. Zapravo, ceo hotel je takav; mir i spokoj, u ambijentu artističkog uređenja su garantovani. Profesionalno i ljubazno osoblje je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima za prijatan boravak. U prizemlju se nalazi jedinstveni kafe „Art“, gde ambijent, obojen notama pijaniste, u bojama evergrin džez i bluz muzike, i odličnom ponudom vina ovog područja i regije, pruža nezaboravne trenutke i osećaj opuštenosti. „Art“ kafe ne čini posebnim samo uređenje, nego i gosti. Ovo je svojevrstan dom umetnika, mesto gde i vi sami možete da osetite „drugačije“ vibracije, tako specifične za ljude umetnosti.

Ti umetnici su često gosti Jožefa Nađa, čuvenog vizuelnog, pozorišnog i filmskog stvaraoca i Ateljea koje nosi njegovo ime, ali i Festivala džez improvizovane muzike, Kolonije književnika i slikara, kulturne ustanove „Cnesa“, i drugih kulturnih ustanova i dešavanja po kojima je Kanjiža kao mali grad itekako poznata.


Opština Kanjiža je pored navedenih ljudi, dešavanja i ustanova, poznata i po lekovitoj Banji, reci Tisi, graničnom prelazu Horgoš, i privrednim subjektima koji čine okosnicu razvoja opštine i države u celini... dovoljno je nabrojati samo nekoliko preduzeća kao što su Potisje Tondach, Keramika, Fim, Tisacoop, Geneza, i brojni drugi. Poštovani,

ovim kratkim predstavljanjem želimo da Vam se prikažemo u najboljem svetlu, i da vam poželimo prijatan boravak u našem i Vašem garni hotelu „Art“***, u gradu tišine, na obali reke Tise.


Upravnik hotela

Hotel "AQUA PANON" **** - Kanjiža

Kontakti

24420 KANJIŽA
Narodn park b.b.,
Vojvodina, Srbija
Tel: +381-24-876-723, 876-724
E-mail: aquapanon@stcable.net
Link: http://www.aquapanon.com

Hotel AQUA PANON  Kanjiža

Smešten u najlepšem delu Kanjiže pored reke Tise i velikog parka. U neposrednoj blizini se nalazi Banja Kanjiža sa kojom je povezan toplom vezom. Hotel "Aqua Panon" raspolaže sa 35 jedinica; 4 apartmana, 5 jednokrevetnih i 26 dvokrevetnih soba.

Sve sobe i apartmani su opremljeni sa : sopstvenim kupatilom, klima uređajem, mini barom, kablovskom TV, bežičnim internetom. Hotel u svom sastavu ima restoran, kongresnu salu, wellness ( sauna, jakuzi, masaža) i 2 bazena (otvoreni i zatvoreni).

Grad tišine i zdravlja, zelena oaza i jedinstveni biser Vojvodine - opština Kanjiža i istoimeni varoš kao njen centar, nalazi se na desnoj obali reke Tise, na severu Vojvodine uz granicu sa Republikom Mađarskom. Kao pogranično područje ova opština ima ulogu najprometnijih vrata za ulaz i izlaz ka Srednjoj Evropi preko drumskog graničnog prelaza Horgoš i rečnog graničnog prelaza u Kanjiži.


Smeštaj je moguć u okviru "Banje Kanjiža***": u hotelu "Aquamarin" ***, stacionaru "Abella" , u savremeno uređenim privatnim objektima: u garni hotelu "Lupus"*** i hotelu "Aqua Panon"** koji su u bliskoj saradnji, a i fizički toplom vezom spojeni sa Banjom. Takođe je razvijena mreža privatnog smeštaja sa više od stotinak kategorizovanih soba u privatnim objektima, od kojih se ističu sobe za izdavanje "Family" i mnogi drugi koje zastupa turistička agencija "Pro-Atlas" iz Kanjiže.


Od maja meseca se otvara novi garni hotel "Art"*** koji u neposrednoj blizini Regionalnog kreativnog ateljea "Jožef Nađ" nudi izuzetan doživljaj u posebno dizajniranim sobama uz programske pakete skrojene prema zahtevima gostiju. Kanjiža, pored toga što uživa ugled renomiranog banjskog lečilišta, raspolaže sa jednom od najlepših plaža u Potisju. Bogato kulturno nasleđe i raznovrsna manifestaciona ponuda obezbeđuju sadržajan boravak gostiju.


Najpoznatije manifestacije su: Džez festival, Kolonija književnika,Međunarodni plivački i trkački maraton, premijere Regionalnog kreativnog atelelja "Jožef Nađ", Međunarodna kajakaška regata, kao i brojne manifestacije u dvanaest seoskih naselja opštine folklornog i gastronomskog karaktera. O svim dešavanjima u opštini Kanjiža moguće je informisati se na Internet prezentaciji opštine Kanjiža www.kanjiza.rs/programPrenoćište Family*** - Kanjiža

Prenoćište Family - Kanjiža

Kontakti

24420 Kanjiža
Tisina ulica 23.
Vojvodina, Srbija
Tel.: + 381 (0)24 4879 090 Mob.: 063/ 7516120
E-mail: famil@prenociste-family.com
Link: http://www.prenociste-family.com
Socijal medija: http://www.facebook.com/familypansion

Prenoćište New Family ** nalazi se u Kanjiži, na severu Srbije-Vojvodine, svega 15km od Mađarske granice.

Naše prenoćište poseduje 9 prijatno nameštenih soba (5 trokrevetnih, 3 dvokrevetnih i 1 jednokrevetnu). U svakoj sobi postoji kupatilo sa tušem, kablovska televizija, klima uredjaj i besplatna wi-fi konekcija . Sve sobe na spratu poseduju balkon.


Na osnovu zahteva gosta poslužujemo doručak.


Raspolažemo sa salom za sastanke i konferencije (team building) do 30 ljudi uz mogućnost korišćenja iste prostorije za posluživanje hrane i pića. Radi bezbednosti Vašeg automobila, obezbeđen je zatvoren dvorišni parking.


Mogućnosti za opuštanje:ribolov, jahanje, splavarenje na reci Tisa, kupanje, sportske aktivnosti, Etno turizam, Banja-termanla voda..


Hvala što ste nas izabrali, čeka Vas Prenoćište New Family.